08 maart 2018

Wij willen iedereen bedanken die de Nordex-stand op BIS beurs 2018 een bezoekje bracht. Dankzij jullie werd het ook dit jaar weer een geslaagde editie. Hieronder zetten wij voor u nog even de nieuwigheden op een rijtje.

Nieuwigheden voor dit jaar:

In 2018 is de retro-collectie ‘Alfa & Omega’ helemaal terug van (niet) weg geweest.

Nordex maakt de succesvolle Alfa/Omega-collectie compleet met binnendeuren die passen in uiteenlopende interieurs.

Een stijlvolle combinatie van hout en metaal, waarbij de natuurlijke tekening van het hout wordt benadrukt door de geborstelde afwerking van het dikke fineer. Handwerk en maatwerk.

 

Natuurlijk authentiek

Stoere deuren in dik eikenfineer geven het interieur een authentieke look. Kies uit verschillende modellen, met of zonder centraal glas. Ook leuk zijn de speelse details: de donkere randafwerking en bijpassende sloten in steel-look. Het fineer kan geschuurd, geborsteld of gezaagd worden afgewerkt.

 

Slank afgeborsteld

Een afwerking met rabat in het kozijn. En afgeboord met een omlijsting in hout, zwart of bronskleur. Noem het opvallen zonder op te vallen. Voor nog meer ruimtegevoel in het interieur is er een XL-versie .

 

Glas met fijn kozijn 

Dit nieuwe model in de retro-collectie Alfa-Omega heeft een extraslank kozijn in hout, een nauwelijks zichtbare klink en een naadloos geïntegreerd slotblok. De deur is ook verkrijgbaar als schuifmodel en in een nieuwe bronskleur.

 

Minimalistisch deurdesign

De belijning in de contouren maken deze deuren extra slank. Ze vallen nauwelijks op omdat ze mooi in de muur liggen. Voor meer licht en zicht is er een glazen model met optioneel soft-close systeem. De deur is verkrijgbaar als draaideur, schuifdeur en dubbele deur.

bis-2018-1.jpg
bis-2018-2.jpg
bis-2018-3.jpg
bis-2018-4.jpg
bis-2018-5.jpg
bis-2018-6.jpg
bis-2018-7.jpg
bis-2018-8.jpg