29 augustus 2019

Bent u 'In to DESIGN', stijlvol 'Classic' of Retro Chic'?

Ontdek het in alle Nordex-showrooms tijdens onze
SEPTEMBER INSPIRATIEMAAND.

U bouwt of renoveert de woning van uw dromen?
Binnendeuren en trappen bepalen de stijl van uw interieur, een geslaagde deurenkeuze begint bij de ruwbouw of bij de plannen van uw renovatie.

•  Laat u adviseren door een echte specialist 
•  + 55 jaar ervaring
•  Vakkundige afwerking en plaatsing 


Mooie binnendeuren: de kroon op je interieur
U staat er vast niet bij stil maar binnendeuren spelen vanouds een belangrijke rol in ons doen en laten van alledag. Nodigen ze uit, of sluiten ze je buiten?

Hedendaagse interieurs vragen binnendeuren in diverse afmetingen en een mix van materialen om in elke situatie de toon te zetten: glas voor licht, hout voor warm, rijkelijk en natuurlijk, wit voor puur, kleur voor accenten, … alles kan, en bovendien kan dat alles in één sfeertrend gecombineerd worden. Tenminste: Nordex kan dat voor u.


Sfeerbrengers en designobjecten
We wonen nu anders dan vroeger. Onze woningen hebben meer open ruimtes en worden beter geïsoleerd. U zou denken dat er daardoor minder binnendeuren nodig zijn, maar het verlangen naar privacy of flexible ruimtes is niet veranderd. Evenmin de wens om het interieur als één samenspel van materialen, kleuren en texturen te beschouwen. Meer dan ooit spelen binnendeuren daarin hun specifieke rol.

Ontdek wat binnendeuren voor jouw interieur kunnen betekenen.
In september legt Nordex de nadruk op inspiratie: aan de hand van de vele foto’s van echte realisaties waarover Nordex beschikt, helpen hun deuren-adviseurs u om te ontdekken welke vormen, materialen en kleuren samengaan met het interieur van uw dromen.